הגדרות
מראה
בחר את מצב התצוגה המועדף עליך
אבטחה וחשבון
מחיקת חשבון לצמיתות
מה קורה כשאתה מוחק את החשבון?
- כל התקדמות הלמידה שלך תימחק לצמיתות
- היסטוריית זמני השהייה והתרגול
- כל ההערות והרשימות האישיות שלך
- הגדרות והעדפות אישיות
⚠️ אזהרה: פעולה זו אינה הפיכה! לא נוכל לשחזר את הנתונים שלך לאחר המחיקה.
שימו לב: מחיקת החשבון אינה מבטלת מנוי פעיל. אם יש לך מנוי בתוקף, יש לבטל אותו בנפרד דרך אותו הערוץ שבו רכשת אותו (אתר התשלום, חנות האפליקציות וכו').